PANEL ÇİT

1972 den günümüze Tel Örgü , Kafes Teli - Jiletli Tel , Elek Teli , Kum Teli , Panel Çit ve Çit Sistemleri

 

Panel Çit  1972 den günümüze Tel Örgü ve Çit Sistemleri

Tel örgü ve Panel Çit Ev, arsa,konut, tarla, bahçe, spor tesisi arazi korum , kümes, kafes, inşaat ve fabrika gibi alanlarda çit sistemleri tercih edilmektedir.

panel çit

Özellikleri

Panel Çit telleri galvaniz tel üzeri boyanarak kaynak teknolojisis ile güçlendirilmiştir., kullanım alanlarına göre istenilen ve yüksekliklerde üretilmektedir. Genellikle duvar üstü uygulaması yapılmaktadır. Direkler standart 2,5 metre olarak standart veya istediğiniz aralıklarla zemininiz toprak zeminse  direk dibi beton yapılarak, beton zemin ise direk dibine kaynatılan plaka sistemi ankraj ile dübellenerek montajı yapılır. Destek amacı üzerine jiletli tel çekilebilir

PANEL ÇİT

Panel Çit

Çevre güvenliğini sağlamak için kullanılan Panel çit telleri her boyda imal edilebilmektedir

 

Güvenlik amacıyla kullanılan panel direkleri sayesinde dışarıdan gelecek beklenmedik tehlikelerden ev, arsa,tarla, fabrika ve iş yerinizi güvende tutabilirsiniz. Panel yapımında daha çok 50×50 1,5 mm profil tercih edilmektedir..

Kullanılan Malzemenin Önemi

Tel Örgü  futbol sahalarında , hobi bahçelerinde, site ve villaların bahçelerinde kullanılmaktadır. Dış alanda kullanılan panel çit ler galvaniz tellerden üretilmiş olup çelik teller paslanmaz ve fırınlanmış boyanmaktadır. Boyama işleminin olması görselliğe de önem verilmesinden kaynaklanır. Galvaniz teller sağlam ve dayanıklı olan tellerdir. İklim şartlarından etkilenmezler.

Yağmur, kar ve rüzgarda tel örgüde kullanılan malzemenin etkilenmemesi ana sebep olmalıdır .genekllikler 6005 renk yeşil tercih eilmektedir .Dışarıdan gelecek tehlikelere karşı bahçenizi yada kullanacağınız alanı daha sağlıklı olur.

Kullanım Alanları

Belli alanlarda sınırları belirlemek amacıyla kullanılmaktadır

 

Panel çit çiftliklerde sınır alanlarını belirlemek için kullanır.

  •  ambar ve depo alanlarını belirlemek amacıyla kullanılır.
  • parklarda bahçe lerde kullanır.
  •  otoyollarda kullanılır
  • sanayi alanlarında kullanılır.
  • parklardaki basketbol tenis sahalarında kullanır.

Site,Arazi,arsa,konut hobi bahçesi, fabrika sahalarında ve parklarda vb.alanlarda kullanılan müşterinin isteği doğrultusunda kullanılan malzemenin kalınlığına ve kalitesine, yüksekliğine ve alanın büyüklüğüne göre özelliklerine göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. 5×15 gözenek 4mm tel çapı veya 4,5 mm tel çapı en çok tercih edilen üründür